Nataschyaa Ameer
LAST LOGIN : 15 APRIL 2017

Sunday, September 20, 2009

Catatan Syawal

Salam syawal wahai semua umat Islam,


Ape khabar ? Harap2 sihat di sepanjang bulan yang mulia ni.. Amacam cuti raya korang?? Pagi raya meriah? Dah bermaaf maafan ni jangan lah pulak buat dosa di pagi raya yer...!hehe
Berapa duit raya korang??

Tasha nak ucapkan Salam Syawal.. Tahniah juga buat adik2 yang dapat puasa penuh tu.. Thanks juga buat sesiapa yang dah amik e-kad raya kat blog ni..

Hari raya pertama jer, Tasha dah dapat duit raya RM200++.. Kaya2..bukan Tasha tpy makcik2 dan pakcik2 yang bagi duit raya...Raya kedua pulak ni, nak beraya rumah atok2 sedara..Ada jugak la amik picca pagi raya..Nanty Tasha upload..tpy gambar kami se-family jer...hehehe

Okla, sampai sini jer entri kali ni. Nanti entri akan datang, Tasha upload semua picca ok???


Meriah ke SYAWAL ni?? hmmmm....

2 comments:

touyakaruma said...

Duit raya aku tak sampai RM20 pun

M.YAZID said...

wah,, nak duit raya!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...