Nataschyaa Ameer
LAST LOGIN : 15 APRIL 2017

Thursday, September 3, 2009

Lawak 3 (Kisah 3 Mayat)

oklah...Aku malas nak cita mende² yang membeban kan rohani dan jasmani ku(beban ker?? lantak ar..) So, tak ade tanya² lagi sal cerita yang memang mem mem mem..ntah la..aku nak rileks and chill jer..Tak nak tension² ! Yang pasti, aku nak pindah sekolah tahun depan..Harap maklum..Ok lah..Korang baca lah lawak di bawah ni...


Seorang pegawai polis masuk ke bilik mayat sebuah hospital untuk menyiasat punca kematian tiga lelaki sekaligus. Selepas memeriksa mayat-mayat itu, dia bertanya kepada penjaga bilik mayat berkenaan.


Polis : “Mengapa ketiga-tiga mayat tersenyum?”
Penjaga : “Lelaki pertama sedang bersanding, apabila tiba2 diserang strok. Lelaki kedua pula khabarnya menang loteri dan mati serangan sakit jantung manakala yg ketiga disambar petir.”
Polis : “Hah! Kenapa disambar petir pun tersenyum?”
Penjaga : “Masa tu dia ingat orang sedang ambil gambarnya!”

p/s:: Tolong leave korang punya emel blogger. Blog ni akan di private kan..thanks

4 comments:

Miss Alisa said...

erm . alisa.252@gmail.com

touyakaruma said...

Hahahaha sampai mati pun tak tau kenapa dia mati.

kalau tak kisah

touya4u@gmail.com

ezany said...

sbb cahaya lg laju dr bunyi.. tu yg dia xtau tu petir.. haha

chizah desu said...

izzah6499@yahoo.com


p/s: saya gune yahoo. tapi leh gune kat google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...