Nataschyaa Ameer
LAST LOGIN : 15 APRIL 2017

Thursday, December 17, 2009

Award dari Husna

Salam ...
Tasha dapat award dari Husna...
Dia tetiba baik hati nak bagi award..cehhh...macam lah dia jahat selama nii haha!
Dia lah yang ajar nak guna "Background Uploader"...Thanks yeah!
Tapi sys tak terer lagi laa...
Burok je bila sys try...tgok blog ni! huduh kan??
Walaupun buruk, saya tetap berbangga dengan blog niii...haha!
Btw, TENKIYUS sangat sebab ajar sal background uploader n award ni...
Sila lah jadi Follower dia kalau nak award yang kiut sangat niii!!

Photobucket


Kredit : Husna

Bila lah nak masukkan gambar and entri mase jamuan kelas niii...adoii..malas2!

2 comments:

rachmat said...

selamat yah dapat award, awardnya bagus2 :)

Natasha Amer said...

thx yeah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...