Nataschyaa Ameer
LAST LOGIN : 15 APRIL 2017

Friday, March 26, 2010

Pesta Buku AntaraBangsa @ PWTC

Salam semua,


Tasha baru sahaja berkesempatan untuk ke Pesta Buku Antarabangsa yang di adakan di PWTC. Ini kali yang pertama tau Tasha pergi.. Ye lah, Almaklum lah selama ini duduk merantau nun jauh di sana..HAHA


Actually, pergi ini pun sebab di paksa..Mama ada kelas dengan Chef Anuar..*chef tv9 tu..kenal(?)* HAHA..Dalam masa yang sama juga, terfikir yang kak AinMaisarah ada booth novel dia kat sana..*nak pergi punya pasal lah*


Untuk pengetahuan *orang-orang yang tak tahu atau tak kenal dengan AinMaisarah yang kiut ini*, Kak Ain ialah seorang penulis novel yang sangat popular pada abad ini*(??)*..Betol kan? HEHE ..Kak Ain mengarang novel keremajaan..So, sesiapa yang tak kenal jugak boleh lah ke blog kak Ain iaitu di www.ainmaisarah.com


Tasha jalan-jalan dengan mama dan adik Tasha yang kecil tu..Penat tau kitaorang berjalan-jalan sambil cari booth kak Ain..Dalam otak terfikir, *booth kak Ain ade langsi kaler pink pink putih*..Jalan punya jalan, tetiba nampak lah jugak! FUHH! Akhirnya! Hampir berputus asa tau nak mencari..*sana ade RELA, sini ade RELA* HAHA


Then sampai sana, Tasha beli Novel Comel Set dan satu novel 'Projek Diet AinMaisarah'.Then dapat satu kotak free yang kaler itam..Dalam tu ade macam-macam lah..Kalau nak tahu, pergi cepat! Yang paling istimewa dalam kotak itam Wannababes tu ade novel IMPIANA III yang belum ade di pasaran ..Itu adalah manuskrip asal taw..Belum di edit..Novel Impiana III tu akan di terbit kan pada JUN sebenarnya..So, kalaw nak, cepat-cepat lah kesana..Habis je beli ada cabutan bertuah samaada dapat anak patung or ape..Tasha dapat 2 novel comel..Kira ok lah kan? HIHI






Photobucket

4 comments:

ツhʋƨиα ツ said...

whoaa kenyang buku la mcam ni !
T__T bestt nya !

Natasha Amer said...

hahaha...best taw jumpe kak ain..
byk dpt free..
keychain rumah sukan pon ade..

MeZ said...

bestnya dapat pi..teringin nak pi.
tengok gmbar pun boleh la. haha

Natasha Amer said...

hehe..
InsyaAllah satu ary nnty mesty dpt pi punye...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...