Nataschyaa Ameer
LAST LOGIN : 15 APRIL 2017

Thursday, August 12, 2010

Err..Err..

Nataschyaa Ameer
Hari ini last day pergi sekolah dalam minggu ini. Tadi macam kebiasaan hari, datang saja sekola. Semua mesti 'bergerak DI tapak perhimpunan' bak kata kakak pengawas untuk di pot pet ,baca doa dan ambil kedatangan.
Again juga kitaorang tak belajar math.. Ya Allah, tetiba pula nak gelabah terfikir kan trial.*cis ! tetiba..Then, kita .. I mean Ummi, Intan, Syira, Pyka dan Wani duduk lah melepak bercerita sambil bergelak ketawa bersuka suki ! Takada cerita dari sahur sampai ke raya sampai ke haiwan berbulu..ok-ok, agak tidak mengerti disitu(apakah(!))
Kita orang ini pula terlebih bijak..Kita orang lepak betul-betul depan pintu belakang. Suddenly, *eceh..dush ! pengetua sergah ! aiyarrrkk..semua terpaku menjadi paku kat situ. Dengan muka yang garang ya ahmad. Dia pun tanya 'masa apa ni?'. Tanpa sepatah kata *eceh-eceh..Semua dah err err..terus duduk tempat..Entah apa-apa saja !
Ok-ok..kita teruskan..rehat tadi duduk dalam kelompok yang agak ramai..cerita pasal tuutt..*jahat oh dia! kesian kawan saya..Tak apa- tak apa..Una, sabar saja ya..Tayah pening senoning pikir pasal dia orang. dia orang pon tak fikir pasal Una..
Lepas rehat saja jadual Geografi yang best..amin ! Sumpah ! Cikgu itu ajar sudah kurang rasa boring..! Ok laa..tapi nak saja tanya, 'erm, cikgu, cikgu potostate sume ni..cikgu tak mintak duit pon?' Baik sungguh oh cikgu ! =)
Belajar-belajar dalam lebih kurang berapa jam oh untuk satu MP? agak lama bukan ? akhir nya *loceng kegembiraan* bak kata ABO pun berbunyi dengan riang nya !




Life is too short, so kiss slowly, laugh insanely, love truly and forgive easily cause i have no idea to write this entry..*tak ada penutup kan ? aiyarrkk!

6 comments:

Shahrul Shaharuddin said...

Salam Deq~

Kalau dlu abg mmg suka dan skor Geog.. hhehe.. cita2 asal nak jadi pe tu, pengkaji cuaca.. =D

ツhʋƨиα ツ said...

wahaha
:P

padan muke kena segah !
wekkk ^^

sian una..... :)

Natasha Amer said...

abg shahroll :: edeh..bgus nya! pengkaji cuaca oh ..takpe2..still bole jdi lagi ape..*pengkaji cuaca tak bertauliah* haha..kaji je seniri..haha
husna:: haha..terkezut ya ahmad oh..haha..a'ah..nama dia husna jugak..aiyarrkk!

yui92 said...

haha... lepak2 pastu pengetua jumpa..

Natasha Amer said...

#YUI92 =>
haha..tu pun lepak kt kelas je tu..
tetiba kne sergah ..waduh !

lina;) said...

cool !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...