Nataschyaa Ameer
LAST LOGIN : 15 APRIL 2017

Wednesday, December 29, 2010

Selamat Tinggal 2010

Life is like piano. The white keys are sweet memories while the black keys are bad memories. They all are needed for playing a great melody




Salam,
Heee~ Lama tak update belog yang buruk ini sebab malas. :)) Nak tahu gambar apa yang kat atas tu ? Haa, tu lah gambar masa Tasha pergi casting kat Ampang mase awal cuti sekolah bulan 11^^, lalalala,


Tukar topik ea?  Hari Khamis lepas, 23hb December 2010 result PMR keluar. Nak tahu Tasha dapat berapa? Ish ish ish ! SANGAT teruk wooo =( 4A 4B sahaja. Itu lah akibat malas nak belajar. Haih^^, Pendidikan Islam, Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris dan Mathematics sahaja dapat A. The rest dapat B. *sangat menyedihkan...


So so, tak tahu lah nak ambil aliran apa. Heee~ Tak decide lagi oh ^^, Tengok lah nanti cikgu bagi kelas apa then baru nak tukar kalau rasa tak okay.


Cuti sekolah ini, 2 times naik Genting Highlands and Cameron Highlands sebab masa yang pertama kali tu jalan dengan family sahaja. Yang kali kedua itu, jalan makan angin dengan sedara mara =) Weee~








Ok lah, actually tak ada idea yang taip apa lagi ..Hee~ Byebye :)

2 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

4A 4B? owoooo nice result but not excellent la, but ok what?? kan? =D
Congratz, and nanti nak amek aliran apa? of course science ea? =D

Natasha Amer said...

NICE je kan.. haha
Tu la, malas nk study..asyik ber-FB jee..haha..aliran? sc? InsyaAllah =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...