Nataschyaa Ameer
LAST LOGIN : 15 APRIL 2017

Wednesday, April 20, 2011

Jom Join 'Contest Blog Paling Wondeful'

Assalamualaikum ^^,
Hari ini baru ada kesempatan nak meng-online kan diri. hehe
Tup tup! Tengok ada 2 comment contest yang sama dari dua orang. Mereka adalah >Yatiey< dan >Wawa<. Apa-apa pun, thanks ya girls! Mari kita mulakan ... Haippp ! Sebelum mula, kalau korang nak join, click banner kat bawah untuk ke blog penganjur :)


Photobucket


Syarat-syarat penyertaan :


1) Jadi follower DHIA's BLOG
2) Blogger yang berjantina LELAKI dan PEREMPUAN boleh join
3) Blog yang di kira WONDERFUL. Tak kira lah lawa ke tak, handsome ke tak, asalkan menambat hati penganjur akan di pilih sebagai pemenang. TAPI ! Semua mesti tahu yang penganjur akan pilih seorang saja sebagai pemenang. 
4) Buat entry khas pasal contest dan DHIA's BLOG. Kemudian, tempek lah banner comel macam kat atas tu ^^
5) Tag 5 orang blogger dan make sure dia orang tahu yang korang tag dia orang :)
6) Letak banner kat sidebar dan link kan terus ke entry contest.
7) Setelah selesai, tinggalkan link entry anda kat contest DHIA's BLOG tau !
8) Contest bermula dari 15 April 2011 sehingga 15 May 2011 :D


Tasha nak tag :


Ema Rahmah
Husna
Miss Pinx
Afiqah
Nana Amer




Tarikh tutup 15 May kan? Birthday Tasha jatuh pada 12 May. Hopefully ada luck nak menang lah kan contest ni. Aminnn! :D

3 comments:

Nadia Johary said...

Thank You for joining this contest,..btw, Good luck okayy,.. All the best,.. ;) nanti awak tinggalkan link kat comment entry untuk sy check nnt,..TQ,..XD

Nur Afiqah said...

yeah..fiqa x nak join contest lg la kak natasya.fiqa rase bln 12 nanti baru nak start join contest sbb now fiqa skolah so jarang2 on9 x boleh la nak edit blog..huhuhkalau bulan 12..mungkin slalu on9 kot..huhu

Natasha Amer said...

#NADIA JOHARY
Oke, will do !

#NUR AFIQAH
Oh, sokay :D
akak faham ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...