Nataschyaa Ameer
LAST LOGIN : 15 APRIL 2017

Friday, July 29, 2011

Ramadhan is around the corner!

Salam,


First of all, nak ucap congratulations buat Singapura kerana meraih kemenangan di Stadium Bukit Jalil malam tadi. Tak lupa juga ucapan SYABAS buat #harimaumalaya. Korang baik memang TERBAIKK. Nak-nak keeper kan. Tahniah! Jangan sesedih next time, insyaAllah boleh cuba lagi =)




You know what visitors, Tasha tak tahu kenapa Ramadhan tahun ni, rasa macam excited dia lain macam. Haha, excited nak tarawikh, nak sahur, nak berbuka. And the most important thing, Tasha berazam nak khatam Qur'an Ramadhan tahun ni, insyaALLAH dengan izin Allah. Alhamdulillah lah kan ada feeling macam tu. Dapat hidayah kott. Haha, Sebenarnya excited nak raya pun ada jugak kenn. HEHE. Memandang kan Ramadhan bakal menjelang dalam masa 2 hari lagi, Tasha ingin memohon maaf sekiranya ada yang berkecil hati sepanjang membaca blog Tasha. Maaf juga buat semua yang mengenali Tasha. Tasha nak ucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak. Semoga Ramadhan tahun ni lebih bermakna dari Ramadhan sebelum-sebelumnya, insyaALLAH


2 comments:

Aida Shahiera said...

amboi cik kak, lom raya lgi :D

Natasha Amer said...

Takpe lah kak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...