Nataschyaa Ameer
LAST LOGIN : 15 APRIL 2017

Monday, November 7, 2011

First Shawl Tutorial on Youtube

5 comments:

iHazwani said...

HaiKak Schyaa! Sorry, janji nak tengok vid ni semalam buat tak boleh view via mobile.


Okay, suka tengok jugak tapi wani kena alter sikit lah kot kalau nak bagi cover dada. Btw, all-dark lah kak. So macam susah nak tengok. Baju hitam, shawl hitam, inner hitam~

:)

Ema Rahmah said...

okay, just nice! amazingly the way you talk look so matured! lain kali, lgu letak instrumental & soft jek... takut org tak berapa dgr tasha ckp & pening, gee.

I rated : 4 stars (--,)

Natasha Amer said...

#iHazwani
- Done lotsa mistake kan? Haha, insyaAllah akak buat lagi better next time. Al maklum lah first time kaan :)

#Ema Rahmah
- Awwh! Haha, macam makan gula-gula pun ada kan? Hee, insyaAllah nextime saya gunakan lagu yang soft-soft. Saya sendiri pening. Actually vid ni main-main. Tak berniat nak upload :)

Husna AOmar said...

Cakk? Hihi tengok tu, kak Natasha kita cam malu-malu meow gitu
Sniff sniff!

Satu yg husna suka; hujung shawl tu blink2 atas kepala.
dan, gigi unik kak Tasha! Comell bila senyum (ops dah dua pulak)

Natasha Amer said...

#Husna AOmar
- Hi! Heee main cak cak pula dia. Ambooi. Malu sangat sebab video ni main-main tak niat nak uploadkan?
Thanks tau :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...