Nataschyaa Ameer
LAST LOGIN : 15 APRIL 2017

Thursday, November 7, 2013

Blog Menjadi Diari Kehidupan




Assalamualaikum and hi !

Meh sini nak cerita kisah yang basi. Haha basi tak basi jugak lah sebab majalah ni keluaran November 2013. Alhamdulillah Tasha rasa bertuah sebab blog picisan ni finally in media walaupun slot dia kecil je. Bagi Tasha, satu peningkatan yang baik apa. So, korang cepat-cepat dapatkan majalah Dara.Com keluaran November 2013 sebiji macam dekat atas ni cover dia. Sebab apa? Sebab ada banyak lagi blog menarik yang dicadangkan untuk korang lawat dan banyak sangat tips yang di kongsikan untuk menjadi panduan kearah blogger dan blog yang lebih menarik.


Nampak? Terserlah colourfulnya. So harini nak kongsi sikit artikel menarik dari Dara.Com. Sikit je lah ya. Kalau nak lebih-lebih, sila dapatkan segera!

Tips keselamatan Blog untuk Daralista (Benda yang boleh buat) :

* Tulis tentang perkara yang kamu minat sebagai contoh hobi, resipi dan percutian.
* Masukkan gambar yang menarik mengenai kandungan pos supaya orang lebih tertarik untuk baca.
* Pelajari cara memuat naik video ke dalam blog untuk memberi kelainan dalam blog.
* Tulis tentang sesuatu yang bermanfaat kepada pembaca.

Ingat! Jangan tulis kandungan pos yang terlalu mendalam tentang maklumat peribadi. Bahaya!


2 comments:

Leeza Dayasari said...

tahniah keluar majalah dara.....
salam perkenalan.

Nαtαshα Amer © said...

Leeza Dayasari,

Terima kasih.
Salam perkenalan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...