Nataschyaa Ameer
LAST LOGIN : 15 APRIL 2017

Sunday, September 13, 2009

Jom Jalan-Jalan

Salam,


Tadi aku dan family pergi jalan-jalan kat Jalan Masjid India. Disebabkan takut-takut tak ada parking, kami pon naik transit. Gila la! cam sardin dalam tin..sesak gila-gila.. Aku pergi sana pon tak tahu nak buat ape. Tapi dapat lah jugak beli 2 pasang jeans dan 1 pasang telekong..Eceh! Macam alim je aku ni..haha.. Sempat gak singgah kat Sogo, nak solat zohor ...Lagi lah sesak kat sana...Orang yang beratur kat ATM panjang gila..Yalah..sebab masing-masing dah kehabisan duit nak shopping..Ingat nak cri kasut raya...tapi tak cantik lah hmmm..Lepas tu, masa nak balik tu....aduyai...hujan lah pulak...habis basah kuyup...


K lah, sampai sini jer entri kali ni. Waktu berbuka pun dah nak berkunjung tiba..Selamat berbuka puasa ya semua...


p/s:: pergi lepas zohor, balik kol 5...aduyai...letih-letih...Selamat hari raya!!! nak duit raya boleh??

1 comment:

ezany said...

dah shoping la ni ek.. sy gak yg blum.. :'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...