Nataschyaa Ameer
LAST LOGIN : 15 APRIL 2017

Friday, February 25, 2011

Bila tiba 20 February ...

Photobucket


Photobucket


Photobucket








Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday to Adek ,
Happy Birthday to you !
Happy 14th Birthday Norieyschya Ameer , May ALLAH bless u !


Memandangkan mama Tasha seorang bakers, jadi kek tu buatan mama sempena ulang tahun kelahiran Adek ! Comelkan Barbie pakai tudung.. HEHE~ Barbie muslimah oke !


Photobucket


Mama dah booked tempat di Wendy's Jusco AU2 untuk Adek sambut hari jadi dia dengan kami dan kawan-kawan. Tak ramai kan yang di undang ? Not bad lah birthday party tu, semua nampak enjoy sahaja. Mana tak nya ,ada games.. WEEE~~ Musical chair WAJIB tau ! Haha, nasib baik diorang semuanya sporting-,-"


Photobucket


Apa-apa pun, Iloveyou lah adek even kita selalu bergaduh.. bergaduh mulut je tau :) Happy Birthday once again, semoga panjang umur dan di murahkan rezeki..AMIN ! 








Uitss, Tasha dah ada nuffnang dan HB tau tau, so rajin-rajin lah click;) Kalau nak buat HB , ikut instruction kat bawah ni oke ! And sebenarnya HB ni pun macam nuffnang..hehe~Thanks..


 Cara-caranya :


1) Click Banner ini !










2) Bila page dah view,cari dan click button macam di bawah.


Photobucket


3) Then, click button "Create Account" dan isi semua butiran yang di perlukan.
4) Selesai ? Click button "Join HB! Affiliate".
5) Cari url @ word ber-url "online application" untuk di klik. Lengkapkan borang tersebut pula.
6) Siap ! Cari "My HB! Affiliate" untuk "Get A Code" dan copy untuk di paste kan kedalam blog..DONE!


p.s : Penjelasan saya tak terang ? sila tanya ya !

^^,

2 comments:

Nureen said...

hepi besday Norieyschya Ameer.. moga panjang umur & dimurahkan rezqi..

sukernyerr tgk cake tue.. cantik sgt.. anak aii suka la yg pink2 gitue..

Natasha Amer said...

Sudah di sampaikan birthday wish tu !
Thanks ya , tu mama yang buat ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...