Nataschyaa Ameer
LAST LOGIN : 15 APRIL 2017

Wednesday, May 11, 2011

Weee :)

Assalamualaikum,


Lama tak ber-update blog ini. First of all, thank you to Abang Asim sebab buat kan header free of charge. Hehe. *Thanks abang Asim* Nak tengok tak ? Kata abang Asim ramai jugak yang suka header ni.


Photobucket
Comel ken ken?


5 Mei yang lalu, birthday adik Tasha yang last. Tak buat birthday party macam last year pun, just sambut dengan family makan simple-simple je. Tanak type banyak-banyak hari ni sebab nak simpan idea untuk menulis karangan ujian Bahasa Melayu esok. So, tengok gambar je lah ea :)


HAPPY 8TH BIRTHDAY, HAIKAL DANIEL !


Photobucket


Photobucket




Photobucket




Oleh di sebab kan esok, 12 MEI 2011 hari jadi budak gemok ini. Dia harap sangat korang wish dia. Hehe ! Lagi satu, doakan dia k. Sebab dia nak exam :)


Photobucket

4 comments:

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..alaa..abg takot xpat wish tepat waktu..so..jap2..

jam 12 malam 11 may.. : slamat hari jadi adk ku tasya..saje salah eje name trademak abg sowg je..hahaha..smoge makin gemox..=p

Nurul I. said...

comelnye.. !

Natasha Amer said...

#ASIMIRA.ASIM
- Thanks. haha, saje je en salah eja. haha, hamboih! tengok on diet ni -,-"

#NURUL l.
- Siapa siapa? hehe

nik lan nik mat said...

nk sket dominos!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...